Behandelmethodes

  • Serenity ontspanningsmassage Het tot rust brengen van lichaam en geest staat hier voorop! Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot wat stevigere strijkingen, knedingen en fricties. Je kan hierbij kiezen uit diverse oliën die ieder een eigen werking heeft. Na de massage voel je je meer ontspannen en relaxed. Duur van de massage is 30, 60 of 90 minuten.
  • Kruidenstempelmassage Is een ontspannende massage met dieptewerking waarbij gebruik gemaakt wordt van kruidenstempels. Dit zijn bundeltjes gevuld met diverse kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezit. Doordat de warmte en geuren zich verspreiden heeft het een dubbel zo goed effect. Zowel lichamelijk als op geestelijk vlak komt er nieuwe energie vrij. Duur van de massage is 45 minuten. AANRADER
  • Aroma Touch Dit is een techniek waarbij gebruik gemaakt wordt van essentiële oliën en een vriendelijke aanraking langs de meridiaan energiebanen en contactpunten van de kruin, rug tot de voeten. Doel is het zenuwstelsel en lichaam in balans te brengen en daarmee het zelfhelende vermogen te versterken. Duur van de behandeling is 45 minuten. AANRADER
  • Hotstone Massage Door middel van Basaltstenen (vulkanische stenen) ervaar je een massage op een geheel andere manier. De combinatie van olie, warmte van de stenen en de vooral lange circelvormige strijkingen activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het geeft energie en verlicht spanningen. Duur van de massage is 60 minuten.
  • Hammam massage Extra pure verwennerij! Scrubben van de huid op de achterzijde van het lichaam. Inzepen met olijfzeep welke door middel van een zeepzak wordt opgebracht. Hierna volgt een rugpakking met Rhassoul. Als deze intrekt ontvang je een zeepmassage van de benen. Duur van de massage is 45 minuten.
  • Scrubmassage Duur van de massage is 30, 45 of 60 minuten.
Wanneer iemand gemasseerd mag worden en wanneer niet is geheel persoonsgebonden. Ook afhankelijk van welke soort massage je wilt ontvangen. Dit bespreken we in de intake. Twijfel je? Bespreek het dan eerst met je arts.

 

©copyright 2016 Serenity massage